Fraktfritt och fri retur inom 30 dagar

Antal produkter: 0st
Summa: 0kr gå till kassan
/
/
/
2017-11-24Event

BLACK FRIDAY

Det plingar till i mobilen gång på gång och mailboxen blir full av alla Black Friday erbjudande. Förresten, det är ju inte bara Black Friday utan även Black Friday week, Black week osv.

Vi tänkte att vi skulle göra något annorlunda. Så därför kommer 25 % på allt som säljs i vår webshop från Fredag den 24/11 till Måndag den 27/11 att skänkas till Riksförbundet Sällsynta diagnoser.

Det finns väldigt många sällsynta diagnoser, det är inte så många som har varje diagnos, men tillsammans är det många människor i Sverige (2%) som har dessa diagnoser, men det uppmärksammas inte så mycket.

Varför har vi på Dobsom valt just detta. Jo för lite mer än 5 år sedan föddes en liten flicka 11 veckor för tidigt. Hon hade ett Teratom, som vid födseln var nästan lika stor som hon själv. Ett läkarteam lyckades under en lång och tuff operation att operera bort detta. Det var det första tecknet på att hon var en kämpe utöver det vanliga. Det var dock inte slut där, hon hade pga detta utvecklat en ovanlig genetisk sjukdom. Ett syndrom som det endast föds ca 7 barn med i Sverige varje år.

Dobsom är ett familjeföretag och den här superhärliga lilla tjejen är barnbarn, syskonbarn och dotter till flera av oss som jobbar på Dobsom. Vi vill att vårt och Ert stöd ska bidra med något positivt för alla med sällsynta diagnoser.

Michael Paradis, VD

 

Riksförbundet Sällsynta diagnoser arbetar för att:

Öka samhällets kännedom om sällsynta diagnoser, så att sällsynthetens särskilda problematik blir allmänt erkänd och beaktas vid samhällsbyggandet

Regionala medicinska centrum med nationell samordning inrättas för sällsynta diagnoser,

Stärka diagnosbärarnas egenmakt