Fraktfritt och fri retur inom 30 dagar

Antal produkter: 0st
Summa: 0kr gå till kassan
/
/
/
2017-10-04Nyheter

FLOURKARBONFRI IMPREGNERING

VINTERBYXAN NARVIK HAR MÅNGA FUNKTIONER OCH HAR BLIVIT EN FAVORIT HOS MÅNGA. NU SKA VI BERÄTTA VARFÖR.

Med långa delbara blixtlås i sidorna kommer du lätt i och av dina byxor. Praktiskt om du har dem i ryggan som extrabyxor eller kanske om du använder dem som överdrag till o från jobbet. Skönt att slippa joxa med skorna, det är bara att zippa upp och sedan ta av eller på.

En lätt polyestervaddering gör byxan både varm och smidig. Dun är iofs varmt, men polyester är enklare att tvätta och torka, dessutom finns det människor som har allergi mot dun, då är detta bättre.

4-vägsstretch. Man blir så bortskämd med 4-vägsstretch, inget som klämmer utan det flexar skönt. Det blir en väldigt smidig byxa helt enkelt. Dessutom är materialet är vintätt, vilket är skönt en blåsig dag.

Man kan ställa/dra in byxan i nederkanten, perfekt om du har lite kortare ben, man vill ju inte släpa byxbenen i marken.

Flourkarbonfri impregnering. Med denna impregnering från Rudolf Group så blir byxan vattenavstötande utan att vi påverkar miljön med flourkarboner. Dessa vet man kan vara cancerframkallande och kan påverka männsikans fortplantning så det känns skönt att undvika dem, samtidigt som vi kan erbjuda en vattenavstötande byxa.