Fri frakt över 200:-

Fri retur

1-3 dagars leverans

Hållbart & Smart

HÅLLBART & SMART

 

Genom att impregnera tyget så gör vi att det stöter bort vattendroppar och smuts. Det gör att plagget klarar mindre regn och att du inte behöver tvätta plagget lika ofta. Bra egenskaper som är både Hållbart & Smart.

Idag är alla våra ytterplagg impregnerade med en flourkarbonfri impregnering. Flourkarboner, som användes tidigare är inte bra för miljön då de inte bryts ned och är skadliga. I vårt hållbarhetsarbete letar vi hela tiden efter nya möjligheter att minska miljöpåverkan. Att använda flourkarbonfri impregnering är en sak vi gör.

Men DU kan också hjälpa till. När plagget har tvättats ett antal gånger så minskar effekten av impregneringen. Då går det utmärkt att impregnera plagget själv, antingen med spray eller i samband med tvätt, men tänk på att använda ett flourkarbonfritt alternativ.

Så vårt råd är. Följ tvättråden, impregnera själv när du märker att effekten av den ursprungliga impregneringen blir sämre. Då får du ett plagg som håller längre, Hållbart & Smart och dessutom bra för plånboken.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Information
Handla