Fri frakt över 200:-

Fri retur

1-3 dagars leverans

R90 Classic

R-90 CLASSIC – Funktionernas Mästare!

 

För lite mer än 30 år sedan satte sig Yngve och Claire Ek ned för att utveckla en riktigt bra löparoverall. Tror inte att de i sin vildaste fantasi kunna tänka sig, att modellen skulle bli Sveriges mest sålda löparoverall, att bli utsedd till ”Funktionernas Mästare” av Sveriges största löparmagasin, att bli ”Bäst i test” ett flertal gånger, att ha passerat 400.000 sålda och närma sig en ½ miljon samt att efter 30 år fortfarande ha en stor efterfrågan.

Vad gör då den klassiska R-90 så speciell? I grunden ett lätt och smidigt material som är vindtätt, men också släpper ut värmen från kroppen, alltså andas. Ett plus är också att det torkar snabbt. Sedan kommer alla funktioner. Jackan med det korta blixtlåset som gör överdelen smidigare, den stora magfickan som är praktisk för kartor, vantar osv, ventilationsluckan på ryggen, de långa muddarna i ärm avsluten med hål för tummarna, de avtagbara ärmarna. För byxan så är det den praktiska långa mudden i benavsluten, det elastiska snöret med dragsko under knäet som drar till byxan och ger ”knäbyxkänsla” samt den lite tightare passformen som gör att den inte fladdrar så mycket. Till det så finns det reflexdetaljer både på jackan och byxan för din säkerhet.

Det var tänkt för löpning, men hittade så många andra användningsområden. Längdåkning, cykel, walking, ja listan kan göras lång. Ett funktionellt och praktiskt plagg som man gärna vill använda ofta.

2 kommentarer

Thomas2 veckor sedan
Snart fyller jag år. Då har jag önskat mig ett nytt sätt R90. Mitt 7:e.
anita@ moltkesson.com2 månad sedan
Jag söker kläder i D-storlek. Vad har ni att erbjuda?
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Information
Handla