Fri frakt över 200:-

Fri retur

1-4 dagars leverans

VASALOPPET – Sveriges mest ikoniska skidlopp.

Vasaloppet har varit en årlig tradition sedan 1922 och sträcker sig över 90 kilometer från Sälen till Mora. Vasaloppet är utmanande och kräver både uthållighet och teknisk skicklighet för att klara av det. Men varför är Vasaloppet så speciellt och vad gör det till ett av världens mest kända skidlopp?

Vasaloppet en del av Sveriges historia och kultur. Loppet är uppkallat efter Gustav Vasa, en av Sveriges mest berömda kungar.

Vasaloppet är en utmaning för alla deltagare, oavsett skidnivå. Väderförhållandena kan vara mycket olika och kan ställa krav på deltagarna att anpassa sin utrustning och teknik. Men när man väl korsar mållinjen i Mora efter 90 km på skidor är känslan av prestation enorm.

Men för att klara av Vasaloppet krävs också rätt förberedelse. Vår populära R90 Vinterjacka, är en jacka som är designad för att ge dig optimal komfort och prestanda när du kör vasaloppet. Denna jacka ett utmärkt val för att hålla dig varm och bekväm i alla väderförhållanden.

Framsidan av jackan är tillverkad av ett vindtätt material och är fodrad med en tunn funktionsfleece för att hålla dig varm även när det blåser. Samtidigt är sidorna och baksidan av jackan tillverkade av elastiskt material som ger bättre ventilation och rörlighet. Detta betyder att du kan röra dig fritt och enkelt under träning utan att känna dig för varm eller begränsad.

Jackan har två fickor fram, en bröstficka och en ficka bak, alla med blixtlås. Dessa fickor ger dig möjlighet att förvara dina värdesaker eller andra nödvändigheter när du tränar utomhus. Dessutom har jackan reflexdetaljer för ökad synlighet och säkerhet i mörka eller dåliga ljusförhållanden.

Kragen och nederkanten på jackan är justerbara för att ge dig den perfekta passformen och hålla ute kall luft. Ärmavslutet har hål för tummen som håller jackan på plats och ger extra skydd mot vind och kyla. Jackan är dessutom behandlad med en fluorkarbonfri impregnering som skyddar mot väta och smuts.

R90 Vinterjacka en utmärkt val för dig som tränar utomhus under vintermånaderna och passar perfekt att åka vasaloppet i.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Information
Handla